Divan Pastanesi Vadistanbul’dan Yeni Lezzetler

Divan Pastanesi Vadistanbul’dan Yeni Lezzetler

ABONE OL
10 Kasım 2020 10:56
Divan Pastanesi Vadistanbul’dan Yeni Lezzetler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul’un keyifli mekanlarından Vadistanbul’da hizmet veren Divan Vadistanbul, yepyeni tatları bir araya getirdiği menüsüyle günün her saatinde gastronomi şöleni sunuyor. Divan Vadistanbul, şık atmosferinin yanı sıra paket servisiyle de kahvaltıdan öğle yemeğine, akşam yemeğinden tatlı kaçamaklarına kadar tüm öğünlerde misafirlerine zengin bir menü sunuyor.

Divan Vadistanbul, zengin kahvaltı menüsüyle güne zinde bir başlangıç yapmak isteyenlere Fit Kahvaltı tabaklarından, zengin serpme kahvaltı seçeneklerine birçok alternatif sunarken, öğle ve akşam yemekleri için de damaklarda iz bırakacak leziz ana yemek çeşitleri ile <engin ve yepyeni bir menü sunuyor. Divan menüsünün olmazsa olmazı tavuk ve et şinitzel, Karalahana Sarması, ızgara tavuk ve köfte, Somon Provencal ve hamburger seçenekleri ana yemeklerde öne çıkan tatlardan birkaçı…

Zengin yemek menüsünün yanı sıra enfes Divan pastaları, özel el pralinleri, rengarenk ve enfes macaronları, birbirinden şık hediyelikleri ve yepyeni tatlı-tuzlu kurabiye çeşitleri ile misafilerine unutulmaz bir pastane deneyimi de vaadeden Divan Vadistanbul’un sunduğu ürün çeşitlerine divanpastaneleri.com.tr adresi üzerinden tek tıkla ulaşılabiliyor. Divan Vadistanbul’un yenilenen yemek menüsünü dilediği yere taşımak isteyenler ise Divan Delivery ile Yemeksepeti Vale ve GetirYemek uygulaması aracılığıyla evlerinde Divan lezzetlerinin keyfini çıkarabiliyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.