Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan partisinin İzmir Gençlik Kolları Başkanına övgü dolu sözler: Benden geri değil
  • Mizrak Haber
  • Gündem
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan partisinin İzmir Gençlik Kolları Başkanına övgü dolu sözler: Benden geri değil

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan partisinin İzmir Gençlik Kolları Başkanına övgü dolu sözler: Benden geri değil

ABONE OL
22 Şubat 2021 20:14
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan partisinin İzmir Gençlik Kolları Başkanına övgü dolu sözler: Benden geri değil
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin İzmir 7. Olağan İl Kongresi’ne katıldı. Burada gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, CHP’nin eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak için yürüttüğü kampanyaya tepki gösterdi.

“BAŞARDIĞI İÇİN ÇILDIRIYORLAR”

Erdoğan yaptığı açıklamada, “CHP eski bakanımız Albayrak’ı ve şahsımı hedef alıyor. Bu iş özellikle ailemize saldırı boyutuna varınca ağızlarının payının vermek bize vacip oldu. Şahsım ve ailemi hedef alan bir kampanya yürütüyorlar. Berat Bey’in ifa ettiği görevlerdeki en büyük talihsizliği ‘damat’ sıfatının, birikimi, gayreti ve başarısının önüne geçirilmiş olmasıdır. Türkiye’nin son dönemde enerji alanında attığı adımların temelinde Berat Bey’in bakanlığı döneminde yaptığı stratejiler yer alıyor. Bunu başardığı için çıldırıyorlar” ifadelerine yer verdi.

“LİSE YILLARINDAN BERİ HER KADEMEDE GÖREV YAPTI”

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasının devamında, yapılacak olan gençlik kollar başkanlığı seçimleri için mevcut başkan Eyyüp Kadir İnan’ı aday gösterdi. İnan’dan övgü dolu sözlerle bahseden Erdoğan, “Kendisi lise yıllarından beri İzmir’de gençlik kollarımızın her kademesinde görev yapmış olan bir kardeşimizdir” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan partisinin İzmir Gençlik Kolları Başkanına övgü dolu sözler: Benden kalır yanı yokEyyüp Kadir İnan

“KATKILARI OLACAĞINA İNANIYORUM”

Açıklamasına devam eden Erdoğan, “Lisansını ve yüksek lisansını siyaset bilimi alanında yapan kardeşimizin hem teorik birikimi hem siyaset tecrübesiyle gençlik kolları başkanımız olan partimize önemli katkıları olacağına inanıyorum” ifadelerine yer verdi.

“BENDEN GERİ DEĞİL”

O sırada kameralar İnan’ı çekerken, Erdoğan “Maşallah gördüğünüz gibi, boy pos yerinde. Benden geri değil” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan partisinin İzmir Gençlik Kolları Başkanına övgü dolu sözler: Benden geri değil



Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.