Ceyhun Güvel Avukatlık ve Danışmanlık Bürosu

Ceyhun Güvel Avukatlık ve Danışmanlık Bürosu

ABONE OL
2 Nisan 2021 13:36
Ceyhun Güvel Avukatlık ve Danışmanlık Bürosu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ceyhun Güvel avukatlık ve danışmanlık bürosu olarak yıllardır bu sektörde hizmet veren bir firmadır. Mersin avukat ofisi de bulunan büro Türkiye’nin her noktasında müvekkillerine en iyi şekilde hizmet vermektedir. Özel hukuk ve kamu hukuku alanına giren tüm dava süreçlerinde alanında profesyonel ve prestij sahibi olan avukatlar çalışmaktadır. Bu kapsamda davalarda müvekkillerin tüm hak ve talepleri de koruma altında olur.

Danışmanlık ve avukatlık konusunda sizlere zor zamanlarınızda destek sağlayacak ve rehberlik edecek olan Ceyhun Güvel bürosu, yasal işlemlerinizi kolayca başlatmaktadır. Özellikle Mersin boşanma avukatı olarak aile içi davalarda titiz bir şekilde çalışma gerçekleştirmektedir. Böylece müvekkillerin tüm maddi ve manevi hakları korunarak, talep edildiği doğrultuda tazminat ve nafaka istekleri de sağlanmaktadır.

Ceyhun Güvel Dava Alanları

Mersin’de yer alan ofisinde de hizmet sunan firma, Mersin ceza avukatı olarak da bu alanda işlenen tüm suç ve mağduriyet durumlarında hizmet vermektedir. Bilişim sistemleri suçları, ihaleye fesat karıştırma ve özel hayatın gizliliği ihlali gibi konularda büro müvekkillerine en profesyonel bir şekilde çalışma sağlamaktadır. Bu sayede dava süreçlerinde en az yıpranma payı ile istenilen yasal sonuca varılmaktadır. Ceyhun Güvel avukat bürosu haklarını korumak isteyen herkes için uzun yıllardır hizmet sunmaktadır. Alanında deneyimli olan avukat ve danışmanlarla çalışmak isteyenler Ceyhun Güvel avukat ve danışmanlık bürosu ile iletişime geçebilirler.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.