Çanakkale’de kar yağışı etkili oldu, yüz yüze eğitim başlamadan ertelendi
  • Mizrak Haber
  • Gündem
  • Çanakkale’de kar yağışı etkili oldu, yüz yüze eğitim başlamadan ertelendi

Çanakkale’de kar yağışı etkili oldu, yüz yüze eğitim başlamadan ertelendi

ABONE OL
14 Şubat 2021 19:56
Çanakkale’de kar yağışı etkili oldu, yüz yüze eğitim başlamadan ertelendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz günlerde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yüz yüze eğitimle ilgili olarak bir açıklama yapıldı. Buna göre, 15 Şubat itibarıyla, köy ve benzeri seyrek nüfuslu yerleşim yerlerinde il/ilçe hıfzıssıhha kurullarının il ve ilçe milli eğitim müdürlükleri iş birliği içinde alacağı kararlar doğrultusunda yüz yüze eğitim başlayacak. 1 Mart’tan itibaren ise tüm resmi ve özel ilkokullarda ve bu ilkokulların bünyesindeki ana sınıfları ile özel eğitim sınıflarında, haftada 2 gün yüz yüze eğitim yapılacak.

“YÜZ YÜZE EĞİTİM YAPANLAR İÇİN EĞİTİM ÖĞRETİME 1 GÜN ARA VERİLMİŞTİR”

Bu kapsamda Çanakkale’de bazı okulların yüz yüze eğitime geçmesi planlanırken, etkili olan kar yağışı buna engel oldu. Valilik tarafından yapılan açıklamada, “İlimiz genelinde Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağlı resmi ve özel okullardan/kurumlardan yüz yüze eğitim yapanlar için eğitim öğretime 15 Şubat Pazartesi günü için 1 gün süreyle ara verilmiştir” ifadesi kullanıldı.

ENGELLİ ÇALIŞANLAR İLE HAMİLE PERSONEL İDARİ İZİNLİ SAYILACAK

Açıklamada, tüm kamu kurum ve kuruluşlarında görevli engelli çalışanlar ile hamile personelin de yarın idari izinli sayılacağı duyuruldu.

Çanakkale'de kar yağışı etkili oldu, yüz yüze eğitim başlamadan ertelendi



Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.