Bodrum’da genç kadını 1.5 yıldır taciz eden Nurettin Şeyhmusoğlu tutuklandı
  • Mizrak Haber
  • Gündem
  • Bodrum’da genç kadını 1.5 yıldır taciz eden Nurettin Şeyhmusoğlu tutuklandı

Bodrum’da genç kadını 1.5 yıldır taciz eden Nurettin Şeyhmusoğlu tutuklandı

ABONE OL
22 Temmuz 2020 23:53
Bodrum’da genç kadını 1.5 yıldır taciz eden Nurettin Şeyhmusoğlu tutuklandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Paylaşımlarındaki ve ifadelerindeki tutarsızlıklar nedeniyle Şeyhmusoğlu’nun, Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde gözlem altına alınmasına karar verildi.

BAŞSAVCILIK’TAN AÇIKLAMA

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Soruşturma kapsamında mağdure Tuğçe Ç.’nin beyanı alınmış, şüphelinin üzerinde ve ikametinde suç delillerinin tespitine yönelik arama yapılmış, şüpheli Nurettin Şeyhmusoğlu gözaltına alınmıştır. Şeyhmusoğlu, 22/07/2020 tarihinde Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı’ndaki ifadesinin ardından Bodrum Sulh Ceza Hakimliği’ne tutuklanması talebi ile sevk edilmiş ve tutuklanmıştır. Paylaşımları ve ifadesinde tutarsız davranışlar sergilemesi ve Bodrum Devlet Hastanesi’nden alınan rapora istinaden Şeyhmusoğlu’nun, Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde gözlem altına alınması talep edilmiş ve Sulh Ceza Hakimliği’nce gözlem altına alınmasına karar verilmiştir” denildi.

NE OLMUŞTU?

Muğla’da yaşayan 21 yaşındaki Tuğçe Çelik, yaklaşık iki yıldır 46 yaşındaki Nurettin Şeyhmusoğlu tarafından sosyal medyadan kendisinin taciz edildiğini söylemişti.

Twitter hesabından, “Bugün yaşanan ve kendi yaşadıklarımdan korktuğum için bunları yazacağım. Ben zarar görmek, ölmek istemiyorum! Benim de başıma bela olan sapık, ruh hastası ve gerçekten şizofreni olduğuna emin olduğum 46 yaşında Nurettin Şeyhmusoğlu isimli şahıs, beni kafasına takmış” paylaşımı sonrası çok sayıda destek mesajı aldı.
(DHA)

GÜNÜN ÖNEMLİ HABERLERİ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.