Barış İşlek Ticaret Dünyasına Adına Yazdırıyor

Barış İşlek Ticaret Dünyasına Adına Yazdırıyor

ABONE OL
29 Kasım 2021 10:33
Barış İşlek Ticaret Dünyasına Adına Yazdırıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ülkemizin yetiştirdiği en önemli iş insanları arasında yer alan Barış işlek, yenilikçi çalışmaları ile ticaret dünyasına adını yazdırıyor. Çocukluk yıllarından beri çalışmanın ve üretmenin hazzını yaşayarak faaliyetlerini sürdüren Barış İşlek ticari yaşamda başarılı olmanın tüyolarını verdi.

İşlek, küçük yaşlardan itibaren babası ile birlikte ticari hayatın içerisinde yer aldığını ve bu nedenle de başarılı çalışmalarını çekirdekten yetişen bu yapısına borçlu olduğunu belirtti. İyi bir yatırımcının sabırlı ve korkusuz olması gerektiğinin altını çizen Barış İşlek, ” Yeni nesil yatırımcıların çoğu ne yazık ki kısa yoldan para kazanmanın peşinde. Oysa aslında reel dünyada kısa yoldan para kazanmak diye bir şey yok. Ticari hayatta başarılı olmak isteyen bireyler sabırlı ve ileri görüşlü olmak zorunda. Çalışmadan, uykusuz kalmadan ve alın teri dökmeden iş dünyasında başarı sağlamak mümkün değil.” dedi.

Öte yandan her sektör için bilgi birikiminin ve tecrübenin de son derece önemli olduğunu belirten Barış İşlek, bireylerin faaliyet gösterdiği alanlarla ilgili geniş çapta bir araştırma çalışması yapması gerektiğini belirtti.

Türkiye’nin en büyük servis filolarına sahip olan ve şimdilerde www.servissepeti.com adresi üzerinden uluslararası camiaya açılan Barış İşlek, bu anlamda hem ülkemize hem de Bursa ilimize çok ciddi katma değer sundu.

Gençler için örnek bir duruş sergileyen İş insanı, Cumhuriyet değerlerine bağlılığı, vergi rekortmeni oluşu ve sanat tutkusu ile dikkatleri üzerine çekti.

Barış İşlek Instagram Hesabı:

https://www.instagram.com/barisisleek/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.