Babalar Günü’nün en güzel kokulu hediyeleri

Babalar Günü’nün en güzel kokulu hediyeleri

ABONE OL
18 Haziran 2020 16:53
Babalar Günü’nün en güzel kokulu hediyeleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hiç sorgulamadan elini tutandır baba, sonsuz şefkat ve korumanın adıdır. Babalar için çoğunlukla bu özel günde size görmek, konuşabilmek ve onu düşündüğünüzü bilmek yeterli olsa da, onun sevdiği şeylere özel hediyeleri önceden düşünülmeli…

Bu babalar gününde, babanıza Provence doğallığından ilham alan Cedrat, Cade, L’Occitan, Baux ve Shea Butter koleksyonlarından seçim yapabilir, özel kampanya fırsatları için internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

L’Occitane’ın Babalar Günü hediye önerileri;

Uzun soluklu kokular

İçeriğinde bulunan servi ve ebegümeci sayesinde uzun süre hissedilebilir odunsu ve gizemli bir kokuya sahip olan Eau des Baux Deostick ve Eau des Baux duş jelinden oluşan özel bir set.

Eau des Baux Deostick 75 ml

Eau des Baux Shower Gel 250 ml

Fiyat 255 TL

Yorgun ciltleri uyandıran bakımlar!

Sedir ile ferahlatıcı bir deneyim sunan Cap Cedrat Duş Jeli,

güneş koruyuculu dudak balsamı, Cade Ağacı esansiyel yağı ve kestane, badem kabuğu parçaları içeren Cade günlük cilt temizleyici ve adeta yorgun ciltleri yeniden yapılandıran Cade Energizing nemlendiricidenoluşan bir başka özel L’Occitane seti.

Cade Energizing Fluid 20 ml

Cap Cedrat Shower Gel 75 ml

Lip Balm 2 gr

Cade Daily Cleanser 30 ml

L’Occitane Babalar Günü Bakım Seti Fiyat: 189 TL

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.