Azmi Özkan Kimdir?

Azmi Özkan Kimdir?

ABONE OL
23 Eylül 2021 00:03
Azmi Özkan Kimdir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

1974 Ankara doğumlu olan Azmi Özkan, Psikoloji Bilim Uzmanı (M.Sc.), Sosyolog ve Aile Danışmanıdır.

Donanımını ve becerilerini artırmak amacıyla, çok sayıda uluslararası ve ulusal eğitimlere katılmıştır. Bunlardan bazıları şöyledir;

Wyatt Woodsmall’ın başkanı olduğu merkezi Washington da bulunan Uluslararası NLP Eğitmenleri Derneğin’den (INLPTA), “NLP Practitioner”, “NLP Master Practitioner”, “NLP Trainer”, “NLP Master Trainer” eğitimleri.

Dynamic Communication’dan “NLP Business” ve “Hypnosis Practitioner” eğitimleri.

İnsan Danışmanlıktan, “Regresyon Terapisi Practitioner”, “Regresyon Terapisi Master Practitioner”, “EFT (Duygusal Özgürleşme Tekniği) Practitioner” eğitimleri.

Hasan Kalyoncu Üniversitesin’den Aile Danışmanlığı eğitimi.

Merkezi Washington da bulunan Wellness Institute’den “Kalp Merkezli Hipnoterapi” eğitimi.

2001 yılından beri kendi ofisinde ve kurucusu olduğu “Sinerji Akademi”de sayısı binleri geçen kişiye danışmanlık yapmıştır.

Ayrıca 2009 yılında, mesleki gelişim çalışmaları ve ABD’de yaşayan Türklere danışmanlık amacıyla 6 ay Florida’da bulunmuştur.

Aile içi iletişim, Kaliteli yaşam, Çekingenlik, Sınav kaygısı, Korkular, Madde bağımlılıkları, Beslenme alışkanlıkları, Öfke Kontrolü, Yetersizlik duygusu, Dikkat dağınıklığı ve buna benzer pek çok konuda hizmet vermektedir.

Ayrıca Ankara içinde çok sayıda özel okul ve devlet okullarında “Bilinçli Aile, Mutlu Çocuk” seminerleri, Afyon Kocatepe Üniversitesinde “Anlamlı Yaşam ve Başarı” semineri vermiştir.

Azmi Özkan sosyal medya hesapları:

https://www.instagram.com/azmiozkanofficial/

https://www.facebook.com/azmi.ozkan.5

https://twitter.com/eftalazmi

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.