Aybüke Pusat Yeni Reklam Filmini Sevenleriyle Birlikte İlk Kez Canlı Yayında İzledi!
  • Mizrak Haber
  • Gündem
  • Aybüke Pusat Yeni Reklam Filmini Sevenleriyle Birlikte İlk Kez Canlı Yayında İzledi!

Aybüke Pusat Yeni Reklam Filmini Sevenleriyle Birlikte İlk Kez Canlı Yayında İzledi!

ABONE OL
20 Haziran 2020 23:28
Aybüke Pusat Yeni Reklam Filmini Sevenleriyle Birlikte İlk Kez Canlı Yayında İzledi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gillette Venus’ün Türkiye’deki ilk marka elçisi Aybüke Pusat, Ezgi Avcı moderatörlüğünde Instagram’da gerçekleşen canlı yayında yeni reklam filmini sevenleriyle birlikte ilk kez izledi. İpeksi görünüm sağlayan Gillette Venus Comfortglide Breeze ile kusursuz bir tıraş deneyiminin temsilcisi olan genç ve yetenekli oyuncu, reklam filminde her gün pürüzsüz bir cildin sırrını veriyor.

 

Her zaman iyi bir tıraş deneyimi için ürünlerini geliştirerek kadınların konforunu ön planda tutan Gillette Venus, Türkiye’deki ilk marka elçisi yetenekli oyuncu Aybüke Pusat ile çektiği yeni reklam filmini yayınladı. Ezgi Avcı moderatörlüğünde gerçekleşen Instagram canlı yayınında ilk defa gösterilen reklam filmi herkesten tam not aldı. Anında pürüzsüzlüğe kavuşarak, harika gözüken Pusat göz kamaştırdı.

Yeni reklam filmi ve iş birliği hakkındaki duygularını belirten oyuncu ‘’Gillette Venus ile kimyalarımız uydu ve gerçekten güzel bir ikili olduğumuzu düşünüyorum. Çok güzel bir reklam filmi ile de bunu taçlandırdık. Ben aslında uzun yıllardır Gillette Venus kullancısıyım. Öncesinde denediğim acılı ve zahmetli geleneksel yöntemlerden sonra anında yapabileceğim, her gün pürüzsüzlüğe kavuşmamı sağlayacak başka bir yol aramaya başladım. Tam bu sırada Gillette Venus ile tanıştım. Daha ilk andan itibaren nazik uygulaması ile favorim oldu. O günden beri hiç ayrılmadık. İş birliğimizden önce çevremdeki herkes bana pürüzsüzlük sırrımı soruyordu. Şimdi reklam filmimizde tüm genç kadınlarımızla bu sırrımı paylaşarak onlara bir yol gösterici olduğumu düşünüyorum. Umarım hepsi benim gibi Gillette Venus ile acısız ve zahmetsiz ve de anında pürüzsüzlüğe kavuşurlar.’’ dedi.

Bu dönemde yaptıklarından ve motivasyonunu nasıl sağladığından da bahseden Pusat ‘’Motivasyonumu yüksek tutmak için günlük rutinlerimi bu dönemde de aksatmadan devam ettirdim. Uyandığım zaman hemen banyoya giderek yüzüme tonik ve nemlendirici uyguluyorum. Ardından evdeki malzemelere hazırladığım peeling ile hem yüzüme hem de vucüduma peeling yapıyorum. Tabii tüm bunların ardından Gillette Venus Comfortglide Breeze ile de son dokunuşu gerçekleştiriyorum. Jel barları ve 3 bıçaklı oynar başlığı ile tüylerimi alırken ölü derilerden de kurtulmamı sağlayarak cildimi ipek gibi yapıyor. 5 dakikada ipeksi ve pürüzsüz bir cilde kavuşmamı sağlıyor. Böylece sanki her an dışarı çıkıp, arkadaşlarımla görüşecekmiş gibi hazır olmak inanılmaz bir motivasyon ve mutluluk kaynağı oldu. Kişisel bakımıma devam etmek bana çok iyi geldi. Bunların yanında bol bol kitap okuyarak ve film izleyerek bu dönemi geçirdim.’’ diye ekledi.

Gillette Venus, Aybüke Pusat ile ‘’Her gün pürüzsüz bir cildin sırrı’’nı verdiği reklam filmi televizyon, sosyal medya, billboard, dijital platform ve internet sitelerinde yerini aldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.