Askerden izne geldi, arkadaş katili oldu

Askerden izne geldi, arkadaş katili oldu

ABONE OL
2 Kasım 2020 16:34
Askerden izne geldi, arkadaş katili oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aydın’ın Didim ilçesinde, evinin bulunduğu sokakta ölü bulunan 23 yaşındaki Deniz Çınar’ın, askerden izne gelen en yakın arkadaşı Ahmet Ö. tarafından bıçaklandığı ortaya çıktı.

İHA’nın haberine göre, Didim’in Akyeniköy Mahallesi’nde dedesi ve ninesiyle birlikte yaşayan ve ilçedeki bir demircide çalışan 23 yaşındaki Deniz Çınar’ın cansız bedeni dün sabah yaşadığı evin sokağında bulunmuştu. Sabah saatlerinde işe giden ağabeyi tarafından cansız bedeni bulunan Deniz Çınar’ın ölümü ile ilgili soruşturma başlatan Didim Jandarması olayı kısa sürede aydınlattı.

Olayın meydana geldiği akşam saatlerinde Deniz Çınar’ın en yakın arkadaşı olan ve askerden izne geldiği öğrenilen Ahmet Ö. (24) tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Çınar’ın en yakın arkadaşı olduğu belirtilen ve askerden izinli geldiği öğrenilen Ahmet Ö.’nün, ifadesinde olaydan dolayı pişman olduğunu söylediği öğrenildi.

Gözaltına alınan Ahmet Ö., jandarmadaki ifadesinin ardından Didim Adliyesine sevk edildi. Hayatını kaybeden Deniz Çınar’ın ise otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından Akyeniköy’de toprağa verilecek.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.