Araç üstü çadır ile konaklama devri

Araç üstü çadır ile konaklama devri

ABONE OL
20 Eylül 2021 08:30
Araç üstü çadır ile konaklama devri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeni nesil kamp çadırlarında ihracatın yeni gözdesi Türkiye oldu, iş kadını Melike Cankurt “ Özellikle çocuklarımızı doğa ile buluşturuyoruz” dedi

Kamp tarzı değişti
Ankara’da sanayi iş kolunda başarılı çalışmalar yapan atılımcı genç iş kadını Melike Cankurt, farklı ve yenilikçi girişimiyle adını duyuran “Brothers Camp” araç üstü çadır tarzı ile araçların üzerine yerleştirilen port bagaj tarzında kapalı kutular ile kamp tarzını değiştirdiklerini söyledi. Melike Cankurt; “ 30 saniye içinde açılıp dört kişiye kadar araç üstünde konaklama sağlayabilen mühendislik harikası olan çadırlara talep gittikçe artıyor. Toplam ağırlığı 70 kg mı geçmeyen aracın gidişine ve yakıtına etkisi olmayan yeni nesil araç üstü çadırlar hem tatilcilerin, hem kampçıların, hem de yer çadırı kurmaktan kaçınanların tam aradığı özelliklerde” şeklinde konuşuyor.

Dört mevsim
Araç ile ulaşabilecek her yerde 30 saniye içinde konaklamayı sağlayan araç üstü çadırları dört mevsim sorunsuz kullanmak mümkün. Tam otomatik açılma mekanizmaları sayesinde emniyet mandalını açıp ilk hareket verilince saniyeler içinde konforlu bir kamp barınma yeri hizmete giriyor.

Geniş ihracat
Bir yıl içerisinde  20 ye yakın ülkeye ihracat yapan Brothers Camp firmasının kurucusu Melike Cankurt ” Firmanın bir yıl önce ufak bir atölyede kurulduğunu şimdi ise 100 e yakın kişiye iş istihdamı sağladığı büyük bir şirkete dönüşümünün sevincini yaşadığını, bu zor pandemi döneminde, dolaylı yoldan insanlara psikolojik destek konusunda destek verdiğini söyledi.

Doğa ile buluşma

Melike Cankurt çocuklarımızın son zamanlarda doğadan uzaklaşmasının son derece yanlış olduğunu ailelerin ise bu konuya yabancı kaldığını söyleyerek “ En azından ayda bir kez çocukların ve ailelerin doğa ile buluşmaları gerekiyor, özellikle pandemi döneminde bu konu çok önemli” şeklinde konuşuyor.

Detaylı Bilgi Almak İçin: www.brotherscamp.com

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.