Araba Tutkunlarına Serferaz Yılmaz’dan Özel Öneriler

Araba Tutkunlarına Serferaz Yılmaz’dan Özel Öneriler

ABONE OL
29 Mart 2021 10:33
Araba Tutkunlarına Serferaz Yılmaz’dan Özel Öneriler
1

BEĞENDİM

ABONE OL

 

 

Araba tutkunluğu araç modellerinin her geçen gün artmasıyla çok daha büyük bir çığır haline geldi. Bu anlamda araştırma yapanlara Serferaz Yılmaz’dan öneriler geliyor. 16 yaşından beridir arabalarla içli dışlı olan gencin İnstagram hesabından yapmış olduğu paylaşımlar ilgiyle izleniyor. Her yaştan araba tutkununa özel bilgiler veren Yılmaz’ın paylaşımlarındaki görsel tema araç tutkunlarına ekstra bir içerik sunuyor. Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde yaşantısına devam eden Yılmaz, tahsilini tamamladıktan sonra arabalar hakkında araştırma yapmaya başlamış ve çalışmalarını açılış ve fuarlara katılımlarıyla devam ettirmiş.

 

Lüks ve orta segmentte araçların yanı sıra düşük segmentte araçları da geliştirmeye yönelik yapmış olduğu çalışmalarını sefooylmzz İnstagram hesabından kendisi gibi araba tutkunlarıyla paylaşıyor. En güzel paylaşımların bulunduğu hesapta modifiye yapılmış araçların resimleri ve videoları da paylaşılıyor. Araçlar konusundaki bilgi ve çalışmalarıyla ün yapan Seferaz Yılmaz, fuarlara yapmış olduğu katkılar ve çalışmalarıyla da tanınıyor. Arabalara yönelik her türlü çalışmada aranan bir kişi haline gelen Yılmaz, instagram hesabından da bu alanda edinimlerini paylaşıyor.

 

Milyonlarca araba severin beğenisini kazanan genç, çalışma ve uygulamalarıyla da hedef kitlesine bilgi dağıtmaya devam ediyor. 16 yaşında arabalara karşı aşırı ilgi duymaya ve bu konuyu araştırmaya başlayan gencin çalışmalarına ailesinin de destek olması, gencin başarı dolu bir 5 yıl geçirmesini sağlıyor. Her yaştan kişiye arabalarla ilgili içerik sağlayan Yılmaz’ın katıldığı araba seminer, lansman ve fuarlarda birçok kazanımı bulunuyor. Araba modifiye ve teknik bilgisiyle beğeni alan Serferaz Yılmaz, bu beğenilerin madalyon ve plaketler olarak kendisine sunulmasını sağladı. 16 yaşından itibaren Türkiye’de açılan tüm araba fuarlarına katılan genç, bu başarılarını madalyalarla taçlandırdı.

 

Araba sevenlerin büyük ilgi gösterdiği Serferaz Yılmaz, halen arabalarla ilgili aktif çalışmalarını sürdürüyor. Araba tutkunları için araba resim ve hız videolarını instagram hesabından paylaşıyor. Arabaların sürüş keyfini ve görsel temalarını özel fotoğraflarla paylaşan Yılmaz, kendisine instagram hesabından ulaşanlara da bilgiler veriyor.

 

Araba Modifiyesi ve Araç Tutkunluğu

 

Arabalar çoğu kişinin ilgi odağı olurken çoğu insan ise yalnızca araçların dış görünüşünden hoşlanıyor. Serferaz Yılmaz, arabalara ilgi duyan herkesi kendi etrafında toplayarak en güzel video ve resimleri sunuyor. 21 yaşındaki genç, çalışmalarını halen bu alanda ilerleterek araba sektörüne çok büyük başarılar katacak gibi duruyor. Bir işi severek yapmanın ve tutku haline getirmenin o işi kavrama açısından ne denli önemli olduğunu gösteren Serferaz Yılmaz, araba severlere arabalara yönelik en güzel sunumları yapmaya devam ediyor.

 

Bilgisayar bölümü mezunu olmasına rağmen, arabalarla ilgili her konuda kendini geliştiren Yılmaz takipçilerine sefooylmzz kullanıcı adıyla hitap ediyor. Arabalarla ilgili her türlü bilgiyi takip ederek, fuar ve lansmanlara katkı sağlayan genç, araba konusunda bilgilerini paylaşmayı da ihmal etmiyor. Lise yıllarından beridir, arabaların kendisi için bir dünya yarattığından bahseden genç fenomen, gençlere de tavsiyede bulunmayı ihmal etmiyor. Tutkuların insana yaşam enerjisi verdiğini ve kötü alışkanlıklardan uzaklaştırdığını belirten genç, gençlere değeri olan uygulamalara önem verin önerisinde bulunuyor. Milyonlarca araç tutkununa hitap eden Yılmaz, halen aktif olarak İnstagram hesabından yayın yapıyor. Tutkunu olduğu araçlarla sürekli olarak poz vermeyi de ihmal etmiyor.

 

Nadide parçaları birleştirerek ortaya oldukça güzel araç filosu çıkaran genç girişimci, başarılarına katlayarak devam ediyor.

En güzel modifiyeleri uygulayan genç adam tutkusunu kazanca dönüştüren nadir gençlerden biri olurken oldukça büyük bir kitleye hitap ediyor. Araç modifiye ve düzenlemede özel bir çığır açan Serferaz Yılmaz’ın her paylaşımı milyonlar tarafından beğeni alıyor. Özel tasarımlı modifiye edilmiş Tofaş Marka araçları hesabından sunan Yılmaz, hoş tasarımları ve güzel videoları ile ilgi odağı olmaya devam ediyor. Arabalara olan zaafını, araçları çok daha güzel bir görsele dönüştürerek gerçekleştiren ve Nevşehir’in ünlü siması olan Serferaz Yılmaz, tasarımlarını sürekli geliştirerek çok daha başarılı olmaya kararlı görünüyor.

 

Yalnızca arabalara değil motosiklet tutkunlarına da özel sunum yapan Yılmaz, motosiklet deneyimlerini de resimli görselleriyle hesabından paylaşıyor. Mütevazi bir kişiliği bulunan Yılmaz’ın Nevşehir’de çok tutuşan ve sevilen bir kişi olmasında bu özelliğinin özel bir yeri bulunuyor. Araçlara modifiye yapması ve hatta düşen plakaları takması bile ona artı puanlar kazandırıyor. Küçük yaşlardan itibaren arabaları sevmesi ve arabalara ilgi duyması onu sürekli olarak araştırma yapmaya itmiş. Bu bakımdan da arabalar konusunda özel bir uzmanlık alanı geliştirmiş.

 

Instagram’da sefooylmzz hesabında tüm çalışmaları ve yaşam tarzını sunan genç, başarılarıyla daha uzun yıllar adından söz ettirecek gibi görünüyor. Sunmuş olduğu resim ve videolarla da kendisini net bir şekilde ifade eden Serferaz Yılmaz, çalışkan bir yapıya sahip olmasının karşılığını da aldığını ifade ediyor. Her yaştan kişinin severek, beğenerek ve ilgiyle takip ettiği bu hesapta Serferaz Yılmaz’ın çalışma ve başarılarına özel bir yer ayrılıyor.

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.