Ankara’da belediye otobüsü üst geçit asansörüne çarptı! Çok sayıda yaralı var
  • Mizrak Haber
  • Gündem
  • Ankara’da belediye otobüsü üst geçit asansörüne çarptı! Çok sayıda yaralı var

Ankara’da belediye otobüsü üst geçit asansörüne çarptı! Çok sayıda yaralı var

ABONE OL
10 Ekim 2020 14:06
Ankara’da belediye otobüsü üst geçit asansörüne çarptı! Çok sayıda yaralı var
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kaza, sabah saatlerinde Altındağ ilçesi Şehit Ömer Halisdemir Bulvarı’nda meydana geldi. Mustafa Uğur yönetimindeki belediye otobüsü, yağışlı havada sürücüsünün kontrolünden çıkarak, yol üzerindeki üst geçit ve asansörüne çarptı.

b54d67549e7c47ca30302e2b9bfc5fb5

12 KİŞİ YARALANDI

Kazada, araç içinde sıkışan şoför Mustafa Uğur ile birlikte 12 kişi yaralandı. Yaralılara ilk müdahaleyi çevredekiler yaptı. Daha sonra gelen itfaiye ve sağlık ekiplerinin de müdahalesiyle otobüsten çıkarılıp ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, ambulanslarla Dış Kapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Sıkışan otobüs şoförü Mustafa Uğur da itfaiye ekiplerinin yaklaşık yarım saat süren çalışmasıyla çıkarılıp, çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan Uğur’un ilk ifadesinde, arkadan kendisini sıkıştıran bir araç nedeniyle, yağışın da etkisiyle otobüsün kontrolünü kaybettiğini söylediği belirtildi. Kaza nedeniyle üst geçit ve asansör de kullanılmaz hale gelirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

0c42ecc8d4cb8915c0b665c0c86690ba

(DHA)

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.