Anisa Lena Kimdir?

Anisa Lena Kimdir?

ABONE OL
3 Mart 2021 13:18
Anisa Lena Kimdir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Anisa Lena , 1987 İran Urmiye doğumlu. 3 yaşından beri Türkiye’de yaşamakta . Anisa eğitimci bir ailenin 3 çocuğundan en küçüğüdür. Annesi, babası ve ablası öğretmen olan Anisa , başarılı bir eğitim hayatına sahip. Anisa müziğe annesinin hediye ettiği gitar ile başlamıştır. Ve bu müzikal geçmişinde onun için dönüm noktası olmuştur. Kendisi aynı zamanda müzisyenliğinin yanı sıra mimarlık ve oyunculuk da yapmaktadır. Dicle Üniversitesi Mimarlık bölümü ,Başkent İletişim Bilimleri Akademisi Oyunculuk Bölümü ve İstanbul Üniversitesi Felsefe bölümü mezunudur.

Kendi bestelerini ve cover eserler seslendiren Anisa Lena ilerleyen zamanlarda Rap, R&B ve Trap tarzlarıyla ilerlemek istediğini belirtiyor. Tarz konusunda sorun yaşamayan Anisa Lena’ya tüm dijital müzik platformlarından ulaşmak mümkün.

Hedefi dünya çapında işler yapmak. Yerli ve yabancı dillerde seslendireceği şarkılar ile dünya listelerine adını yazdırmak istiyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.