Altay ve Uğurcan’ı çalıştıran Boğuşlu, aralarındaki farkı açıkladı
  • Mizrak Haber
  • Gündem
  • Altay ve Uğurcan’ı çalıştıran Boğuşlu, aralarındaki farkı açıkladı

Altay ve Uğurcan’ı çalıştıran Boğuşlu, aralarındaki farkı açıkladı

ABONE OL
7 Nisan 2021 21:56
Altay ve Uğurcan’ı çalıştıran Boğuşlu, aralarındaki farkı açıkladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milli Takım’ın kalesinde rekabete giren Trabzonsporlu Uğurcan ile Fenerbahçeli Altay arasındaki kıyaslamada son olarak ikiliyi çalıştıran kaleci antrenörü Alper Boğuşlu yaptı. Boğuşlu, iki kaleci arasında farkın yaş olduğunu belirterek, “İkisi de kendi yaş gruplarının en iyileri. İkisi de çok yetenekli. Uğurcan’ın bu noktalara gelebileceğini görüyordum. Altay’ın da sırası geldiğinde en iyi şekilde oynayacağını düşünüyorum. Aralarındaki tek fark yaş, Uğurcan daha tecrübeli” dedi.

“İRFAN CAN DA VAR”

Boğuşlu, sözlerini şöyle sürdürdü: Ayrıca İrfan Can Eğribayat da çok yetenekli bir kaleci. Onun da bu performansa ulaşacağı öngörüsünde bulunmuştum. O da gayet iyi devam etti. Daha da iyi devam edecektir. Altay ve Uğurcan, 5 büyük ligde oynayabilecek kalitede, bizi iyi temsil edecekler.

Altay ve Uğurcan'ı çalıştıran Boğuşlu, iki kaleciyi kıyasladı, aralarındaki farkı açıkladıKaleci antrenörü Alper Boğuşlu
Altay ve Uğurcan'ı çalıştıran Boğuşlu, aralarındaki farkı açıkladı



Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.