Acil Tercüme

Acil Tercüme

ABONE OL
26 Kasım 2020 14:57
Acil Tercüme
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Acil işlerinizin halledilebilmesi anlamında tercüme yaptırmak istediğiniz belgeler varsa ve bu konu ile alakalı olarak işinin uzmanı bir hizmet merkeziyle çalışmak istiyorsanız bizi tercih edebilirsiniz. Çünkü biz tercüme işlemleri hususunda uzun yıllardır profesyonel ilkelere bağlı olarak çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bu nedenle de hizmet bağlamında bize güvenebilirsiniz.

 

Tercüme ile ilgili olarak birçok alanda hizmet vermekteyiz. Çeşitli kurumlardan istenilen belgelerden çevrilmesi noktasında bize her yıl binlerce talep gelmektedir. Bunların birçoğu da acil tercüme sınıfında yer alan belgeler olmaktadır. Biz tüm bu çeviri taleplerine uygun olarak uzman tercüme ekibimizle birlikte gereken işlemleri sorunsuz bir biçimde tamamlamaktayız. Sonrasında da belge çevirilerini hazırlayıp istenilen kuruma iletilmek üzere müşterilerimize teslim etmekteyiz.

 

Birçok dil ile ilgili olarak çeviri hizmetlerimizi vermekteyiz. Bu bakımdan firmamız her geçen gün bünyesine yeni çalışma arkadaşları katmakta ve kaliteli tercüme ofisi olmanın avantajlarını müşterilerine yaşatmaktadır. Özellikle acil tercüme alanında gelen talepleri tam olarak karşılayabilmek adına mesai saatlerimizde de düzenlemelere gitmekte olduğumuzu hatırlatmakta yarar görmekteyiz. Bunun yanında vize işlemleri, yurtdışındaki kurumlara evrak gönderilmesi hususunda ilgili ülkenin dilinde veya İngilizce olacak şekilde belgelerin hazırlanmasında ve hazırlanan bu belgelerin profesyonel ve kurumsal bir dille oluşturulmasında yoğun şekilde çalıştığımızı bilmelisiniz.

 

Biz her zaman ve koşulda müşterilerimizin talepleri doğrultusunda hareket etmekteyiz. Bundan farklı olarak tercüme fiyatlarımızı da bu duruma göre belirlemekteyiz. Hem kalitemizden ödün vermeyerek hem de müşterilerimizin fiyat ile ilgili endişelerini gidererek hizmet politikamızı belirlemekteyiz. Ayrıca acil tercüme hizmetimizin de normal tercüme servisimizden bir tık daha pahalı olduğunu söylemek gerekir. Ancak yine de müşterilerimizi maddi anlamda zor duruma düşürmeyecek seviyelerde ücretler belirlediğimizi eklemeliyiz. Ayrıntılı bilgi için iletişim numaralarımızdan bize ulaşabilirsiniz.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.