Savunma Sanayiinin En Yetkili İsmi; Bilişim, Telekom, Uydu ve Siber Güvenlik Sektörleri ile Sinerjiyi Konuşacak
  • Mizrak Haber
  • Ekonomi
  • Savunma Sanayiinin En Yetkili İsmi; Bilişim, Telekom, Uydu ve Siber Güvenlik Sektörleri ile Sinerjiyi Konuşacak

Savunma Sanayiinin En Yetkili İsmi; Bilişim, Telekom, Uydu ve Siber Güvenlik Sektörleri ile Sinerjiyi Konuşacak

ABONE OL
26 Haziran 2020 11:50
Savunma Sanayiinin En Yetkili İsmi; Bilişim, Telekom, Uydu ve Siber Güvenlik Sektörleri ile Sinerjiyi Konuşacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dijital Gündem, başarı ile geride bıraktığı ilk altı etkinliğinin ardından, “Salgın Süreci ve Sonrasında Savunma Sanayii” başlıklı yedinci video konferansını gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Moderatörlüğünü, Bilişim Medyası Derneği Başkanı ve gazeteci Musa Savaş’ın üstlendiği ve kamudaki en yetkili isimleri konuk eden etkinlikler serisinin bu haftaki konuğu ise Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir.

Türk Telekom ana sponsorluğunda, 26 Haziran saat 11:00’da gerçekleştirilecek etkinlikte, gazeteci Musa Savaş’ın sorularını yanıtlayacak olan Prof. Dr. İsmail Demir, savunma sanayiinin; bilişim, telekom, uydu ve siber güvenlik sektörleri ile olan sinerjilerine değinecek. MSI Dergisi’nin Resmi Yayın ve Basın Sponsoru olduğu etkinlikte, pek çok sorunun cevabı aranacak. Örneğin; Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığının (SSB), Türk bilişim sektörünün bulunduğu konum hakkındaki değerlendirmeleri; Türk savunma sanayiinin, Türk bilişim sektöründen yararlanma seviyesi; Türk bilişim sektörünün, kendini, savunma sanayisine anlatıp anlatamadığı; Türkiye Siber Güvenlik Kümelenmesi’nin kuruluşunda başrol oynayan SSB’nin, gelecekte atacağı adımlar; telekom sektörüne yönelik de projeler yürüten SSB’nin, bu alandaki misyonu; SSB’nin, gözetleme ve haberleşme uyduları ile ilgili çalışmalarda ön gördüğü eşgüdüm ve uydu yer sistemleri konusunda, ticari sektör ile savunma sanayisinin potansiyel iş birlikleri gibi konular ve çok daha fazlası, etkinlikte masaya yatırılacak.

Video konferans, Karel Video Konferans uygulaması, Dijital Gündem’in web sitesi ve YouTube Kanalı olmak üzere üç alternatif platform üzerinden izlenebilecek. Karel Video Konferans uygulamasını tercih eden izleyiciler, etkinliği daha yüksek çözünürlükte takip edebilmenin yanı sıra sorularını etkinlik sırasında uygulama üzerinden gönderebilecekler.

Dijital Gündem’in https://www.youtube.com/dijitalgündem adresindeki Youtube kanalından canlı yayınlanacak etkinliğin tamamı Dijital Gündem’in web sitesinde de yayınlanacak.

Etkinlik hakkında detaylı bilgi https://www.dijitalgundem.net/salgin-sureci-ve-sonrasinda-savunma-sanayii/ linkinden alınabilecek ve aynı adresten kayıt yaptırılabilecek.

Karel Video Konferans uygulamasını tercih eden katılımcılar kayıt yaptırdıktan ve uygulamayı indirdikten sonra, e-posta ile gönderilecek süreci izleyerek, etkinliğe giriş yapabilecek.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.