Kocaeli’nin Darıca ilçesinde Liselere Geçiş Sistemi (LGS) merkezi sınavına girecek bir öğrenci, kimliğini kaybettiğini fark edince polis ekipleri devreye girdi. Öğrenci, sınav merkezine zamanında ulaşabilmek için polis yardımı aldı.
Deniz Yıldızları Ortaokulu’nda sınava girecek olan öğrenci, kimlik belgesinin yanında olmadığını fark etti. Durumu derhal Darıca Trafik Denetleme Büro Amirliği’ne bildirmesi üzerine harekete geçildi.
Olay yerine sevk edilen polis memurları, öğrenciyi motosikletle Darıca İlçe Nüfus Müdürlüğü’ne taşıdı. Nüfus müdürlüğünde öğrenci için hızlı bir şekilde geçici kimlik belgesi düzenlendi.
İşlemlerin tamamlanmasının ardından polis ekipleri, öğrenciyi sınavın yapılacağı Deniz Yıldızları Ortaokulu’na ulaştırdı. Öğrenci, LGS sınavına yetişerek zamanında giriş yaptı.
Reklam & İletişim [email protected]